Miért tőlünk vásárolj?

Miért tőlünk vásárolj használt eszközt, és ne egy újat egy műszaki áruházlánc egyik üzletében?

Bizonyára már Te is találkoztál ellenállhatatlannak tűnő ajánlatokkal ha körülnéztél egy műszaki áruház egyik üzletében: Csili-vili, vadiúj, akár Windows-al és 120-150ezer forint. Nálunk pedig akár ennyiért is tudsz venni egy használtat.

Jogos a kérdés: Miért vegyek használtat, ha az új ugyanannyi? 

Először is tisztázzuk: az általunk forgalmazott laptopok mindegyike prémium minőségű: erősített zsanérok, magnézium ház. Bődületes teljesítmény: ezekkel a gépekkel élmény a munka, és a szabadidő eltöltése is. Minden zökkenőmentes, gördülékeny. Ezen eszközök tervezésénél fontos szempont a könnyű szerelhetőség, amiért a szervizes kollégák imába foglalják a tervezőket. :)

Ezzel szemben a hipermarketes gépek: Általában gagyi műanyag, könnyen törő, repedező ház/burkolat. Lassú processzor (CPU), pici SSD tárhely. Borzalmas és költséges szerelhetőség, mivel minden lapra szerelt. Jó eséllyel bővíteni sem lehet, akár egyáltalán nem. Úgy értsd, hogy semmit. Talán még memóriát sem.

Ezzel szemben a nálunk kapható gépek könnyen bővíthetőek, akár nagyobb SSD, vagy memóriáról legyen szó.

Egy szó,mint 100: ez nem marketing szöveg, de sokkal jobban jársz, ha nálunk vásárolsz. 

Majdnem elfelejtettem: 24 hónap, azaz 2 év gari!

Fedezd fel szakértőink további érdekes tartalmait a felújított számítógépek világából!

Ne állj meg itt! Merülj el a felújított üzleti laptopok és PC-k világában, és fedezd fel hasznos tippjeinket, tesztjeinket és útmutatóinkat. Legyen szó vásárlási tanácsokról vagy technikai kérdésekről, blogunk célja, hogy segítsen neked a legjobb döntést meghozni. Tarts velünk, és legyél Te is a tudatos vásárlók közösségének tagja!