Számítógép és laptop szerviz

Használt Számítógépek: Biztonságos vásárlás és karbantartás

Számítógép és notebook szerviz Óbuda szívében, a 3.kerületben.

Általánosságban elmondható, hogy bármilyen használt termék vásárlásakor az ember általában örül és aggódik is egyben. Örül, mivel a bolti, új terméknél kedvezőbb áron juthat hozzá valamihez, ugyanakkor aggódik is, hiszen az adott termék előéletét nem ismeri.  Ez némi kockázatot is hordoz magában. Természetesen a használt számítógép vásárlása sem kivétel ez alól. A tőlünk vásárolt gépeket alaposan teszteljük, hiszen tudjuk, hogy egy elektronikai eszköz gyors tesztelése nem minden esetben fedi fel az apró hibákat. Ez főleg a vevőink miatt fontos. Egy kis felkészüléssel és odafigyeléssel laikusként is észre vehetjük a nagyobb hibákat.

Mindezekből következik, hogy nem mindegy, hogy a számítógépet hogyan és honnan vásároljuk.

Milyen előnyei vannak a Hardwaredepo-ban vásárolt számítógépeknek és laptopoknak?

A Hardwaredepo-t 20 éve hoztuk létre és a mai káoszos piaci helyzetben  is próbálunk talpon maradni.  A nálunk vásárolt, felújított gépek egyik legnagyobb előnye ,hogy azokat több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, szakértő kezek vizsgálják meg, hogy valóban megfelelően működik-e rajtuk minden. Ezen kívül  ezekre a gépekre ugyanúgy garanciát vállalunk, mint az új termékeinkre. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az állapot és a műszaki specifikációk ellenőrzésére. Amennyiben az utóbbi témában nem mozgunk otthonosan, bízzunk a szakember segítségében, véleményében.  A visszajelzések alapján, büszkén mondhatjuk, hogy vevőink elégedettek. Minden esetben alaposan átvizsgáljuk, igény esetén pedig személyre szabjuk a tőlünk vásárolt gépeket.  Szervizelésben több éves tapasztalattal és szakmai hozzáértéssel rendelkezünk. Előnyként tudjuk megemlíteni, hogy sok esetben tudunk piacképesebb árat adni vásárlóinknak számítástechnikai eszközeik javítására, mint a nagyobb szervizek.  

Érdemes tőlünk árajánlatot kérni abban az esetben is, ha valahol drágállod a kapott szervizelési árat, mert sok problémát tudunk versenyképes áron orvosolni.