Miért tőlünk vásárolj laptopot vagy számítógépet?

Miért tőlünk vásárolj használt laptopot, és ne egy újat egy műszaki áruházlánc egyik üzletében?

Bizonyára már Te is találkoztál ellenállhatatlannak tűnő ajánlatokkal ha körülnéztél egy műszaki áruház egyik üzletében: Csili-vili, vadiúj, akár Windows-al és 120-150ezer forint. Nálunk pedig akár ennyiért is tudsz venni egy minőségi használtat.

Jogos a kérdés: Miért vegyek használtat, ha az új laptop ugyanannyi?

Először is tisztázzuk: az általunk forgalmazott laptopok mindegyike prémium minőségű—erősített zsanérokkal és magnézium házzal. Bődületes teljesítményük garantálja, hogy ezekkel a gépekkel a munka és a szórakozás is igazi élmény. Minden zökkenőmentes és gördülékeny, ahogy annak lennie kell. Az eszközök tervezésénél a könnyű szerelhetőség kiemelt szempont volt, amiért a szervizes kollégák szinte imába foglalják a tervezőket. :)

Ezzel szemben a hipermarketekben kapható gépek többnyire silány műanyagból készülnek, könnyen törő, repedező házzal vagy burkolattal. Lassú processzor (CPU), minimális SSD tárhely—borítékolható a frusztráció. Borzalmas és költséges a szerelhetőségük, mivel minden az alaplapra van szerelve, egybe van integrálva. Jó eséllyel egyáltalán nem lehet bővíteni őket—úgy értsd, hogy semmit, talán még a memóriát sem lehet cserélni.

A nálunk kapható gépek viszont könnyedén bővíthetők, legyen szó nagyobb SSD-ről vagy több memóriáról.

Összefoglalva: ez nem marketing szöveg, de sokkal jobban jársz, ha nálunk vásárolsz—és még a környezetet is óvod!

Majdnem elfelejtettem: 24 hónap, azaz 2 év gari!

Fedezd fel szakértőink további érdekes tartalmait a felújított számítógépek világából!

Ne állj meg itt! Merülj el a felújított üzleti laptopok és PC-k világában, és fedezd fel hasznos tippjeinket, tesztjeinket és útmutatóinkat. Legyen szó vásárlási tanácsokról vagy technikai kérdésekről, blogunk célja, hogy segítsen neked a legjobb döntést meghozni. Tarts velünk, és legyél Te is a tudatos vásárlók közösségének tagja!