Keress pénzt a régi, vagy hibás notiddal!

Tudtad,hogy az EU-ban nagyon gyors ütemben növekszik az e-hulladék mennyisége? Az elmúlt pár évben nagyjából megduplázódott.Azonban fontos megjegyezni,hogy minden elektronikai cikk ide tartozik: akár a hűtő, a porszívó, a tv és még sok egyéb dolog.

A számítástechnika állandóan fejlődik. Azt Te is észrevetted, hogy például újabbnál újabb SSD-k jelennek meg, amik gyorsabbak az elődeiknél, és sokkal stabilabbak is. Jönnek az újabb processzor generációk, a fejlettebb alaplapok. Rohamléptekben fejlődik. Ezzel párhuzamosan a szoftvereknek is sajnos egyre több erőforrás szükségeltetik a megfelelő működéshez.

Tegyük fel,hogy vásároltál egy laptopot mondjuk 2-3 éve. Lehetséges, hogy ma már csak bizonyos kompromisszumok mellett képes megbirkózni ugyanazzal a feladattal, ami újkorában meg sem kottyant neki.

notebook szerviz

A laptopok döntő többsége szerencsére egész jól bővíthető: memóriával, SSD-vel. Azonban eljön az a pillanat, amikor már nem lehet tovább bővíteni, vagy nem éri meg.

Ilyen esetekben fogalmazódik meg Benned a csere lehetősége. Itt következik a blog lényege: tedd pénzzé a számodra elavult laptopodat.

Nézz körül webshopunkban: https://hardwaredepo.hu/

Biztosak vagyunk abban,hogy találsz az igényeidnek megfelelő eszközt.Egyeztess velünk,hogy régi laptopod beszámításával szeretnél egy új, használt notit vásárolni. Szükségünk lesz pár infóra a géppel kapcsolatban, de erről majd tájékoztatni fogunk. Ha első körös, szóbeli egyeztetést követően számunkra érdekes lehet a gép, megkérünk, hogy hozd be hozzánk egy állapotfelmérésre.

Igyekszünk, hogy minél több alkatrésze kapjon egy új esélyt egy másik eszközben. Így a notid -egy része legalábbis- új életet kezd. Így nem termelsz annyi e-hulladékot.

Bevizsgálás után tudunk egy végleges döntést hozni,hogy mennyit ér a régi eszközöd. Ez természetesen sok mindentől függ. Mi működik, mi nem. Mit kell esetleg cserélnünk benne.Ha sikerül megegyeznünk, akkor már spóroltál is. :)

Sőt, még az adataid új gépre való másolásában is segítünk!

Ja, és a lényeg: természetesen 24 hónap, azaz 2 év garit is kapsz a nálunk vásárolt eszközödre! ;)

Fedezd fel szakértőink további érdekes tartalmait a felújított számítógépek világából!

Ne állj meg itt! Merülj el a felújított üzleti laptopok és PC-k világában, és fedezd fel hasznos tippjeinket, tesztjeinket és útmutatóinkat. Legyen szó vásárlási tanácsokról vagy technikai kérdésekről, blogunk célja, hogy segítsen neked a legjobb döntést meghozni. Tarts velünk, és legyél Te is a tudatos vásárlók közösségének tagja!