Iskolakezdés 2024

Bizony vészesen közeledik az ősz, és vele együtt a suli. Aminek vagy örülsz, vagy nem. Jó hír, hogy újra találkozol az osztálytársaiddal, és ott folytatjátok a hülyülést, ahol júniusban abbahagytátok. :) A tanulást se hanyagold el, nagyon fontos a jövőd szempontjából!

iskolakezdés

Jut eszembe a tanulásról, mindent megvettettek a szüleiddel a tanévre? Az én időmben még ilyeneket használtunk, mint pl. füzet, toll, írásvetítő. Képzeld, a tanár is krétával írt a táblára. Ez már a múlt. Digitális korban élünk, aminek megvannak az előnyei, és a hátrányai is.

 A továbbiakban egy óriási előnyéről írok: Mire is gondolok?

Természetesen arra, hogy a digitalizációnak hála sokkal könnyebben, és egyszerűbben tudsz felkészülni az órákra, de még az órákon történő jegyzetelés is sokkal könnyebb.  Mi a jegyzeteléshez tudunk hozzájárulni egy szuper laptoppal, melyet tőlünk két év garival tudsz megvásárolni. Jól hangzik, ugye? :) 

A következő bekezdés talán ismerős lesz a számodra, hiszen már foglalkoztunk vele itt a blogon:

Miért érdemes tőlünk venni egy használt laptopot?

Szuper áron kínáljuk a termékeinket, melyeken újkorukban 300-500ezer forintos árcímke fityegett. Az általunk forgalmazott gépeket hosszú távú használatra szánták, és úgy is tervezték, ezért minden alkatrésze minőségi. Itt nem fogsz gagyi műanyaggal találkozni. Erősített zsanérok, masszív burkolat, mely bírja a mindennapos használatot, sőt még a „véletlen” kisebb mechanikai behatásoknak is ellenáll. Sokkal masszívabbak, és ellenállóbak, és persze gyorsabbak is, mint a hipermarketekben kapható 100-150ezres új laptopok. Egy kollégámat idézve: „Mit vennél inkább: egy új Suzukit, vagy egy használt Ferrarit?” Így érzékelhetőbb a különbség. Garantálni tudjuk a hosszú távú hibátlan, és megbízható működést. Tesztelve fogod megkapni akár rendszerrel, így azonnal tudod használni. Minden korosztálynak tudunk kínálni informatikai eszközt, akár középiskola, akár főiskola, egyetem. Nem mellesleg 24 hónap, azaz kettő év gari! Két év nyugi, hiszen segítünk, ha probléma adódik, de erre az esély igen kicsi. Mármint annak kicsi az esélye, hogy probléma lesz.  :)

Milyen laptopot vásárolj?

könyvek

Ez attól függ, hogy mire fogod használni. Először is azt kell megtudnod, hogy mivel kell megbírkoznia a gépnek. Ha teljesen általános felhasználásra kell, (jegyzetelés, leckeírás, netezés, powerpoint stb...) akkor Neked elegendő egy szerényebb tudású modell. Ne félj, a minőségen nem adtunk lejjebb itt sem. Dell Latitude, vagy HP EliteBook lehet a megfelelő választás. Tapasztalataink szerint ezek a modellek elegendőek az általános iskola felső tagozatára, illetve a gimnáziumban is.  Ha energiaigényes(ebb) feladatokra fogod használni, például mérnöknek tanulsz, és ezerrel fogod pörgetni az autocadet, vagy az archicadet, akkor Neked dedikált VGA-s laptopot kell vásárolnod, legalább 16GB memóriával hiszen ez fogja kielégíteni az igényeidet. Ilyen esetekben a Workstation-ok között kell keresgélned. Itt egy picit „erősebb” árakkal fogsz találkozni, de az árhoz teljesítmény is társul.

Összegezve: Gyere el hozzánk, megbeszéljük milyen gépre van szükséged. Nem fogunk semmit sem feleslegesen Rád tukmálni. Nézz körül webshopunkban, ott is számtalan eszközt találsz.

Fedezd fel szakértőink további érdekes tartalmait a felújított számítógépek világából!

Ne állj meg itt! Merülj el a felújított üzleti laptopok és PC-k világában, és fedezd fel hasznos tippjeinket, tesztjeinket és útmutatóinkat. Legyen szó vásárlási tanácsokról vagy technikai kérdésekről, blogunk célja, hogy segítsen neked a legjobb döntést meghozni. Tarts velünk, és legyél Te is a tudatos vásárlók közösségének tagja!