Nem működik a touchpad? Itt a mentőöv!

Egy másik nagyon bosszantó hiba, amikor minden előjel nélkül egyszer csak nem működik a touchpad. Olvass tovább, ha érdekel a megoldás.

Egyszerű,de hasznos tanács: egyszerűen indítsd újra a gépet! Az esetek egy részében ez megoldja a problémát.

Ha az újraindítás nem oldotta meg, akkor se ess pánikba! Valószínűleg véletlenül kikapcsoltad. Ezt minden esetben (gyártófüggően) billentyűkombinációval tudod visszakapcsolni. Ez a kombináció a funkció (Fn) gomb és valamelyik funkciógomb (F1-től F12-ig) együttes lenyomását jelenti. Keresd a billentyűzeten a touchpad piktogramot! Általában kék színnel jelölik.

Egyes HP laptopokon a touchpad bal felső sarkán dupla koppintással is kikapcsolható maga a touchpad. 

Okozhatja még driver hiba, valamint a BIOS-ban is ki és bekapcsolható. Arra kérünk,hogy ne matass a BIOS-ban! Lehet nagyobb bajt okozol vele. Ha nem vagy biztos a dolgodban, hozd be a gépedet szakszervizünkbe, ahol villámgyorsan megoldjuk a problémát!  

touchpad

Ha ezek sem vezettek eredményre, akkor tényleg hozd be hozzánk, bevizsgáljuk, és megoldjuk!

Valószínűleg mechanikai behatás vagy folyadék érte, és azért nem működik. 

Nagy tapasztalatunk van ezen a téren is, és nem ismerünk lehetetlent! :)

Sok szeretettel várunk!

Fedezd fel szakértőink további érdekes tartalmait a felújított számítógépek világából!

Ne állj meg itt! Merülj el a felújított üzleti laptopok és PC-k világában, és fedezd fel hasznos tippjeinket, tesztjeinket és útmutatóinkat. Legyen szó vásárlási tanácsokról vagy technikai kérdésekről, blogunk célja, hogy segítsen neked a legjobb döntést meghozni. Tarts velünk, és legyél Te is a tudatos vásárlók közösségének tagja!