Mit jelent pontosan, hogy egy PC, laptop vagy monitor felújított?

Válaszd az általunk forgalmazott használt számítógépeket. A termékek minden esetben ,szervizünk által teszteltek, alaposan bevizsgáltak. Kizárólag jól működő, tesztelt számítógépeket kínálunk raktárról. A jó műszaki állapot nálunk természetes. Mi a külcsínre is figyelünk, így ha nálunk vásárolsz a megszokottnál jobb esztétikai állapotú számítógépekkel találkozol. Cégünk csak a legszebb állapotú, kiválogatott gépeket árusítja mindenféle felár nélkül!

Termékeinkre minden esetben garanciát vállalunk, használt PC akár 12 hónap garanciával !

A NÁLUNK VÁSÁROLT OPERÁCIÓS RENDSZERT INGYEN TELEPÍTJÜK!

Nézd meg használt monitor kínálatunkat is, vásárolj monitort és számítógépet kedvezményes áron!

Használt számítógép széles választékban Budapesten, a 3. kerületben, Óbuda szívében, raktárról, akár jogtiszta Windows-al telepítve!

Olcsó Házhozszállítás

Budapesti boltunk előnye, hogy a távolság nálunk nem akadály!

Belföldön minden számítógépünket házhoz szállíttatjuk vagy az általad kiválasztott Foxpost automatába. Tudtad, hogy nálunk utánvétellel is fizethetsz?

Folyamatos raktárkészletünknek köszönhetően, szinte az összes termékünket a megrendelés után számított 2 munkanapon belül a futárszolgálatnak átadjuk.

Négyszeres minőség ellenőrzés CSAK a Hardwaredeponál!

Neked is eleged van abból, hogy egyes számítógép boltoktól rendelve, használt számítógép vagy használt laptop rendelés esetén rosszul működő vagy esetleg hibás darabot kapod meg?

Ismerd meg a 4X minőség rendszert!

Számítógép szervizünk és szakképzett kollégáink 4 alkalommal, 4 módszerrel vizsgálják meg a gépet, laptopodat így kiküszöbölve szinte minden hibát!

AKCIÓ! - A diákigazolványod nálunk 1.000 Ft-ot ér!

Vásárold meg nálunk az iskolához nélkülözhetetlen eszközöket, mutasd fel az érvényes diákodat, és azonnal megkapod a kedvezményt! Az akció minden számítógépre, laptopra, és monitorra vonatkozik!

Az akció visszavonásig érvényes!

Vásárolj kiemelt kategóriáinkból

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleink

A legjobb hely, ahol számítógépet lehet venni. A személyzet nagyon szakértő, mindenre tudnak válaszolni, rettentően kedvesek, nagyon korrektek. A visszatérő vásárlókat mindig kedvesen fogadják.

Az egész bolt hangulata nagyon megkapó, érezni, hogy itt a számítógépek szentélyébe lép be az ember. Talán ezek miatt van, hogy már legalább 5 vagy 6 gépet vettem tőlük, melyek nagyon jók, semmi bajuk nincs. Mindenkink csak ajánlani tudom!

Ádám Horváth

5 csillagos értékelés

Google értékelés

Két használt, problémás gépet vittünk be, végül egy harmadikkal távoztunk, ami remekül működik.

Jobban megérte egy “újat” venni, amire garancia is van. Végig nagyon kedves volt a két úriember, abszolút ügyfélközpontú, udvarias kiszolgálásban részesültünk, és még jót is beszélgettünk közben.

Maximálisan elégedettek vagyunk a szervizzel.

Noé Duray

5 csillagos értékelés

Google értékelés

Határidőre megjavították a Dell XPS 15 laptopomat amit 2 másik helyen (többek között a hivatalos Dell szervízben) nem vállaltak.

Sandor Zoletnik

5 csillagos értékelés

Google értékelés