Számítógép Szerviz

 • SZÁMÍTÓGÉP SZERVIZ, PC SZERVÍZ, JAVÍTÁS
  SZÁMÍTÓGÉP SZERVIZ, PC SZERVÍZ, JAVÍTÁS

Mi is a HARDWAREDEPO.HU számítógép szerviz - pc szerviz?

Teljes körű megoldást és szervizszolgáltatást nyújt magánszemélyek és cégek részére. Szolgáltatásunk lefedi a lakások, irodák, ipari létesítmények komplett informatikai rendszerének kiépítését, üzemeltetését - átalánydíjas karbantartását, felügyeletét, valamint a szükséges szerviz háttér biztosítását. Szolgáltatásunk kiterjed az egy - két gépes irodai vagy otthoni hálózatoktól a komolyabb rendszerekig, lehet akár vezetékes akár vezeték nélküli - wireless rendszer is.

 

Kiknek ajánljuk  számítógép szerviz - pc szerviz szolgáltatásunkat?

Mindenkinek ajánljuk, akinek szüksége lehet szerviz szolgáltatásra. Legyen szó magán személyről magánvállalkozóról, cégről, szoftver fejlesztőről. A szerviz szolgáltatásunk nem csak hardware problémák esetén nyújt megoldást, hanem segítünk a szoftver problémák leküzdésében is .

 

A számítógép szerviz - pc szerviz mellet milyen szolgáltatásokat nyújt a HARDWAREDEPO.HU?

Az általános klasszikus értelemben vett számítógép szerviz - pc szerviz alatt nem csak hardware problémák feltárásában és számítógép javításában jeleskedünk, hanem a szoftver problémák megoldásában is. Természetesen a számítógép javítás mellet, foglalkozunk a pc karbantartásával, hibamegelőzésével is pl.: takarítás, továbbá az elöregedett vagy elhasználódott de még működő alkatrészek cseréjével: tápegység, merevlemez, ventilátorok stb... Ide tartozik, hogy a számítógép javításon kívül segítünk a bővítésében, átépítésében, fejlesztésében. A komplex megoldásokat előnybe részesítő Ügyfeleinknek ajánljuk átalánydíjas karbantartási szolgáltatásunkat. Aki a gyors és kényelmes megoldások híve, az vegye igénybe helyszíni gyors szerviz opciónkat is.

 

Hogyan vehetem igénybe a HARDWAREDEPO.HU gyors számítógép szerviz szolgáltatásait?

A gyors számítógép szerviz - pc szerviz leggyorsabban telefonos megrendelés útján vehető igénybe. A kollégánk ekkor rögzíti, hogy hol kívánja igénybe venni számítógép szerviz - pc szerviz szolgáltatásunkat. A számítógép javítás feltétele, hogy előzetesen már információk legyenek birtokunkban a megoldandó problémáról. Bizonyos esetekben előfordul, hogy nem lehet a számítógép javítást  helyszínen elvégezni, így a munka elvégzésére telephelyünkön van lehetőség, ez esetben, a be illetve kiszállítást is a HARDWAREDEPO.HU végzi, erre egyedi ajánlatot adunk.


Hol érhető el a HARDWAREDEPO.HU számítógép szerviz - pc javítás  szolgáltatása?

A gyors szerviz Budapest illetve vonzáskörzetében vehető igénybe. Ha személyesen keresné fel számítógép szervizünket, akkor azt a III. kerület Pacsirtamező utca 34. szám alatt találja., nyitva tartásunk HÉTFŐ-PÉNTEK 09:00 - 18:00.

Rendezés:
 • Alaplap hiba

  Ár:7 900HUF
  KosárbaRészletek
 • Alaplap Javítás

  Laptop, notebook javítás és szervizelés

  Az alaplap javítás a notebookoknál (laptopoknál) éri meg, mivel ez a tevékenység elég költség igényes,de általában még mindig sokkal kifizetődőbb mint egy ugyan olyan laptop beszerzése.

  Az árat azért nem tüntetjük fel ez esetben, mert erősen befolyásolja a hiba jellege és a notebook típusa.De általában 19 - 49.000.- Ft körüli összegig terjedhet.

  Alaplap javítás garanciával!