Így szervizelünk mi

Mielőtt bemutatnám, hogy mi hogyan dolgozunk, engedje meg, hogy megosszam tapasztaltunkat az elmúlt időszakból.

Ahogy mások hogyan szervizelnek

Sokszor láttuk, hogy a legtöbb úgymond szervizben általaban az mondják a laptopra vagy a számítógépre, hogy az alaplap hibás, mert sok számítógép szerviz elsődleges és fő szempontja az eladás és a gyors profit megszerzése.

A legtöbb szervizben korrekt pc vagy laptop szervizessel sem rendelkeznek. Sokszor átveszik javításra a hibás laptopot és 1 hétig rá sem néznek, majd a végén azzal keresik fel az ügyfelet, hogy alaplapot, de inkább a komplett számítógépet ki kell cserélni.

Ahogyan mi javítunk, szervizelünk

A kezdetektől fogva kiemelten fontosnak tartjuk a korrekt, minőségi szolgáltatás nyújtását. Ennek érdekében, alapításunk azaz 2004 óta, folyamatosan fejlesztjük pc szervizünket és kollegáinkat. Ha számítógép, notebook javításáról van szó, felkészült és lelkiismeretes szervizes kollegáink várják üzletünkben. Kiváló szakembereinkkel rég óta dolgozunk együtt, valakivel már a kezdetek óta, így alkotunk erős, hozzáértő csapatot.

Nem riadunk meg a kihívásoktól, vagy a komplex, adott esetben munkaidő igényes javításoktól sem. Igaz vannak olyan javítási esetek, amikor alkatrész hiánya miatt sajnos akár 1 hónapot is csúszhat egy-egy szervizelési folyamat, de ezeknél az eseteknél is igyekszünk segítséget nyújtani, hogy az adatok vagy a laptop hiánya miatt, ne álljon le a munka vagy az élet.

Mindent meg tudnak javítani?

Természetesen van olyan hibás laptop amelynek a javítását mi sem tudjuk az üzletünkben megoldani, de vannak olyan szervizközpontos kapcsolataink, amelyeken keresztül korrekt áron tudunk szakszerű szervizszolgáltatást nyújtani.

Emellett igyekszünk figyelni a gazdasagos oldalára is a szervizelésnek, nem belehajszolva az ügyfelet a fölösleges pénzköltésre. Mi minden esetben, korrekten tájékoztatjuk ügyfeleinket a javítás költségéről és a szervizelés várható időtartalmáról. Továbbá az általunk elvégzett munkára, garanciát vállalunk.

Mi hosszú távra tervezünk

Hiszünk abban, hogy az az üzlet, ami kölcsönösen mindkét félnek megéri. Még ha nem is gazdagszunk sajnos meg, de ügyfeleink elégedettsége a későbbiekben újabb szervizfeladatokat hozhat majd a konyhánkra 🙂.

Megbízható szervizt keres?

Számítógép és laptop szervizünkben az Ön elégedettsége a legfontosabb, ezt kínáljuk ügyfeleinknek, 2004 óta.

Ha hosszú távon is megbizható szerviz partnert keres, forduljon hozzánk bizalommal.