Használt TFT, LCD monitor

Használt TFT, használt LCD monitor elképesztő áron, garanciával!

Magabiztos, gyors és minőségi működést

Használt TFT, használt LCD monitor kínálatunkban a 17'-tól egészen a 22', de ritka esetben 24-26'-os monitorokat is megtalál.

 

Mi a különbség a TFT és az LCD közt?

 A használt TFT monitor és használt LCD monitor közti különbség a működésben, illetve a gyártási beállítások sokszínűségében rejlik. A TFT monitor az LCD egy új generációja. Lényegében azt kell elképzelni, hogy a monitor képnek minden egyes pontja rá van kötve egy áramkörre és ha a beállításon változtatok egyszerre változik a képernyőn minden egyes pont. Ebben az esetben  LCD monitorral van dolgunk. A TFT monitor annyiban tud többet, hogy úgynevezett tranzisztorokat helyeztek el az összes pontban, így azok a pontok sokkal precízebben ,egyesével beállíthatóak a gyártáskor. Az eredmény, hogy egy - jól beállított - új vagy használt TFT monitor képe sokkal tisztább és szebb, mint egy új vagy használt LCD monitor képe. Igaz azonban az is,  hogy ezek a különbségek akkor érdekesebbek, ha például az ember videószerkesztéssel foglalkozik , hiszen egy film megnézéséhez tökéletesen megfelel egy LCD monitor is.

 

Mennyire "használt" a hardwaredepoban kapható használt TFT monitor vagy használt LCD monitor?

A nálunk kapható használt monitor vagy egyéb használt számítógép tartozék java része külföldi multi cégek irodáiban volt használatos, legfeljebb 3 évig. Mivel a külföldi cégek ezeket a gépeket lízingelik ,ezért időnként praktikusabb számukra lecserélni őket, így mi nagy tételben, kiváló áron jutunk hozzájuk.

Minden egyes darabot egyenként ellenőrzünk mielőtt a polcra (vagy a webshopba) kerülnének, így csakis a kiváló minőségű termékeket áruljuk Önnek. Egyes használt TFT monitor vagy használt LCD monitor akár 12 hónap kiemelt garanciával kapható.

Tekintse meg kínálatunkat!

 

Rendezés:
 • EIZO 23" EV2335W FlexScan HASZNÁLT FELSŐKATEGÓRIÁS, PRÉMIUM MONITOR GARANCIÁVAL

  eizo.JPG

  Aki ismeri az Eizo monitorokat, azoknak nem kell bemutatni ezt a gyártót. Az Eizo monitorjai valóban prémium termékek, elsősorban grafikusok használják, de természetesen az Ön otthonában, vagy munkahelyén is megállja a helyét.

  Tükröződés- és villódzásmentes IPS panellel. 16:9 képaránya rendkívül hatékony irodai munkavégzést tesz lehetővé.
  Felbontása FULL HD-s, azaz 1920 x 1080. Képaránya pedig 16:9.

  Esztétikus, újszerű állapotban 6 hónap garanciával kínáljuk!

  Ár:36 500HUF
  KosárbaRészletek