Használt MONITOR

                                                      AKCIÓ!

A diákigazolványod nálunk 1.000 Ft-ot ér!
Vásárold meg nálunk az iskolához nélkülözhetetlen eszközöket, mutasd fel az érvényes diákodat, és azonnal megkapod a kedvezményt! Az akció minden számítógépre, laptopra, és monitorra vonatkozik!

 Az akció visszavonásig érvényes!

 

Mi a legrosszabb, ami a monitorokkal történhet a használat során?

Ha rendeltetésszerűen használjuk monitorunkat és azt nem éri nem várt külső hatás (például: hirtelen áramingadozás vagy az, hogy egy véletlen baleset folytán leesik az asztalról ),akkor a minősége évekig szinte semmit nem romlik.

Amennyiben Ön használt monitort vásárol és mellettünk dönt, akkor olyan monitort vásárol, mintha új lenne. Azt a nem elhanyagolható tényt is érdemes figyelembe venni, hogy minőségtől függetlenül egy használt monitor lényegesen olcsóbb, mint egy új.

Ön kizárólag olyan használt monitor boldog tulajdonosa lehet, amely hibátlanul működik és kifogástalan állapotban van. Cégünk akár 12 hónapos garanciát vállal  használt monitor kínálatunk egyes termékeire. 

Használt monitor akár 12 hónap garanciával?

Igen! Tekintse meg használt monitor kínálatunkat! Nézze meg milyen minőségűen a nálunk kapható használt monitorok!

Természetesen minden monitorunk pixelhibamentes! Mindegyik hibátlan állapotú.

Használt MONITOR leírás megjelenítése
Rendezés:

Milyen minőségűek a nálunk kapható használt monitorok?

 A Hardwaredepo kínálatában szereplő használt monitorok nem "éltek át gyilkos" áramszünetet és mindenféle mehanikus károsodástól mentesek.

A monitorok többségét a külföldi - többnyire német - nagyvállalatok, 2-3 év használat után cserélték le újra. Természetesen nem azért, mert azok már nem működnek vagy hibásak lennének, hanem mert ezek a cégek nagy tételben, lízingre vásárolnak számítógépet . Mindebből pedig az következik, hogy néhány év után jobban megéri újra cserélni őket. 

A boltunkban minden egyes használt monitor szigorú minőségi ellenőrzésen esik át. Amennyiben valamelyik darab nem éri el az általunk nagyon fontosnak tartott színvonalat, nem, vagy  sokkal kedvezőbb feltételekkel kerül eladásra, mint a többi használt vagy új termék. 

Használt TFT, használt LCD monitor elképesztő áron, garanciával!

Használt TFT, használt LCD monitor kínálatunkban a 17'-tól egészen a 22', de ritka esetben 24-26'-os monitorokat is megtalál.

Mi a különbség a TFT monitor és az LCD monitor közt?

A használt TFT monitor és használt LCD monitor közti különbség a működésben, illetve a gyártási beállítások sokszínűségében rejlik. A TFT monitor az LCD egy új generációja. Lényegében azt kell elképzelni, hogy a monitor képnek minden egyes pontja rá van kötve egy áramkörre és ha a beállításon változtatok egyszerre változik a képernyőn minden egyes pont. Ebben az esetben  LCD monitorral van dolgunk. A TFT monitor annyiban tud többet, hogy úgynevezett tranzisztorokat helyeztek el az összes pontban, így azok a pontok sokkal precízebben ,egyesével beállíthatóak a gyártáskor. Az eredmény, hogy egy - jól beállított - új vagy használt TFT monitor képe sokkal tisztább és szebb, mint egy új vagy használt LCD monitor képe. Igaz azonban az is,  hogy ezek a különbségek akkor érdekesebbek, ha például az ember videószerkesztéssel foglalkozik , hiszen egy film megnézéséhez tökéletesen megfelel egy LCD monitor is.

Mennyire "használt" a hardwaredepoban kapható használt TFT monitor vagy használt LCD monitor?

A nálunk kapható használt monitor vagy egyéb használt számítógép tartozék java része külföldi multi cégek irodáiban volt használatos, legfeljebb 3 évig. Mivel a külföldi cégek ezeket a gépeket lízingelik ,ezért időnként praktikusabb számukra lecserélni őket, így mi nagy tételben, kiváló áron jutunk hozzájuk.

Minden egyes darabot egyenként ellenőrzünk mielőtt a polcra (vagy a webshopba) kerülnének, így csakis a kiváló minőségű termékeket áruljuk Önnek. Egyes használt TFT monitor vagy használt LCD monitor akár 12 hónap kiemelt garanciával kapható.