4X Minőség

Négyszeres minőség ellenőrzés CSAK a Hardwaredeponál!

 

Önnek is elege van abból, hogy használt számítógép vagy használt monitor kínálatokból a rosszul működő, hibás darabot kapja meg egyes számítógép boltoktól?

Éppen ezt a problémát szerettük volna egyszer és mindenkorra megszüntetni a Hardwaredepo 4X Minőség programjával. Természetesen egy használt számítógép nem tud minőségibb lenni, mint amilyen, tehát a 4X Minőség nem jobbá teszi a gépet, hanem 4 alkalommal, 4 módszerrel vizsgálja meg a gépet, így kiküszöbölve szinte minden hibát!

 

Ismerje meg a 4X Minőség rendszert!

 

A 0. pont a megbízható beszállítókkal történő együttműködés!

Mint azt Ön bizonyára tudja, a nálunk kapható használt számítógépek egytől egyig külföldi - jellemzően német - nagyvállalatok által 2-3 évig licenszelt, majd lecserélt gépparkjából származnak.

Ezek a gépek megkímélt állapotúak, tényleg kizárólag irodai munkavégzésre használták őket, de így is előfordulhat, hogy szállítás, raktározás közben sérülnek vagy egy-egy alkatrész már hibás bennük. Bár a forrásainkat körültekintően választjuk meg, így is csúszhat "hiba a gépezetbe"!

 

Az 1. pont a Beszállítás előtti mustra

Amikor egy-egy beszállítóhoz elmegyünk számítógépekért, mindig két munkatársunk megy ki. Az összes gépet átvétel előtt átnézik - bekapcsolás nélkül!

A szemmel látható hibákat így ki tudják szűrni, tehát a boltba már egy szűrt használt számítógép árukészlet érkezik be.

 

A 2. pont a Polc előtti teszt

Azaz amikor a gépeket behozzuk a boltba még nem kerülnek a vásárlók elé, hanem egyesével ellenőrizük mindet, hogy különböző operációs rendszerekkel hogyan működnek a használt számítógépek. Minden alkatrészt megvizsgálunk, amennyiben szükséges új alkatrészt helyezünk a gépbe - anélkül, hogy a gép árát felemelnénk!

 

A 3. pont az Esztétikai teszt

A szépség hibás darabokat külön csoportba soroljuk és engedménnyel áruljuk a többihez képest, így Ön nálunk kifoghat maximálisan működő, de szépség hibákkal rendelkező darabokat lényegesen olcsóbban!

 

A 4. pont a Vásárló teszt

Ezen a ponton már Önt is bevonjuk a tesztelésbe! Ugyanis ha Ön megvásárolja tőlünk a használt számítógép vagy használt monitor kínálatunk egy darabját, 3, 6 vagy akár 12 hónap garanciát válallunk rá amelyen belül Ön vissza küldheti a terméket és kérdés nélkül kicseréljük vagy megtérítjük Önnek!

 

Így garantáljuk a lehető legjobb áron elérhető kiváló minőséget Önnek!

Ha ezeket a plecsniket látja, akkor biztos lehet benne: a termék átment a tesztelési folyamaton!

4x Minőség programmal ellenőrzünk minden használt számítógépet, használt monitort ártól függetlenül!

LAPTOPOK nagykeráron? Kattintson ide értük!